Word jij onze nieuwe Tester?

.

.

Als Tester stap je in een belangrijke rol. Het doel van jouw werk is om user stories, die zowel functioneel als technisch inhoudelijk beschreven zijn, te valideren.

Je stelt je kritisch op en je durft vragen te stellen, zodat user stories waar nodig verduidelijkt worden.  Je stelt test designs op aan de hand van courante testmethodologieën. Deze test designs dienen ook als inspiratie voor de developers om automatische testen te ontwikkelen. Je hebt zelf ook kaas gegeten van automatisering of je hebt er interesse in.  Zo help je het team bij de automatisering op verschillende niveaus, zodat het manuele testwerk tot een minimum wordt herleid. 

Zo krijg je steeds het concrete resultaat van je inspanningen te zien, én het verschil dat je daarmee maakt voor onze klanten.

.

.

Of we nu een kmo, vzw of multinational ontvangen, voor elk van hen vervullen we dezelfde rol van vertrouwde technologiepartner. Dat doen we met een duurzame mindset, een open communicatie, toonaangevende mainstream open standaarden en open source technologie. Zo zetten we complexe uitdagingen om in boeiende opportuniteiten en warme samenwerkingen.

Zin om mee een impact te maken?